Menukaart
Onze keuken is elke dag (behalve dinsdag) geopend tot 21.00 uur.
Lunch
Van 12 tot 17 uur
Lunch
ham of kaas of spek
ham en kaas
ham en kaas en spek
met ham, groenten en champignons
op ons eigen oerbrood
tomatensoep, 2 sneden oerbrood met ham, een kroket en tonijnsalade
vers gebakken pommes-frites met Indonesisch gekruid stoofvlees, zilverui, atjar en Harissa-mayonaise.
Vers gebakken oerbrood
Bruin of blond, naar keuze belegd met:
met gesmolten brie en honing-mosterdsaus
met mosterd-dille-crème-fraîche
met kaas, ei, ui, olijven en zongedroogde tomaten
met honing en amandelen uit de oven
van gerookte entrecôte met pesto, pijnboompitten en Grana Padano
huisgemaakt met kappertjes, ui, mosterd en augurk
verschillende soorten ham, Franse roombrie, zongedroogde gemarineerde tomaatjes, aioli en ons eigen oerbrood.
Hoofdgerechten
Onze hoofdgerechten worden geserveerd met pommes-frites & fritessaus.
kabeljauwfilet met paneer van basilicum en limoen geserveerd met onze eigen remoulade- en knoflooksaus.
met atjar, gebakken uitjes en kroepoek
uit onze eigen marinade met knoflook- en barbequesaus
gepaneerd in ons eigen recept van paneer en gebakken in de olijfolie met naar keuze peper-, champignon-room-of stroganoffsaus
met een wortel-sinaasappelsaus
Maaltijdsalades
Geserveerd met ons eigen gebakken oerbrood en verse kruidenboter.
met gekruide, gegrilde kip en gemarineerde tomaatjes
met mosterd-dille crème-fraîche, gerookte makreel met Harissa mayonaise en in knoflook gemarineerde gamba's.
met Stilton, Grana Padano, peer en noten
Kindermenu
geserveerd met pommes frites, ketchup, fritessaus en appelmoes
met pommes-frites, ketchup, fritessaus en appelmoes
de Amerikaanse klassieker van pasta in een romige kaassaus
Diner
Vanaf 17 uur
Starters
met kruidenboter
met kruidenboter, aioli, tapenade en tomatensalsa naar eigen recept.
gerookte runderentrecôte met pesto, Grana Padano en pijnboompitten
gerookte makreel met Harissa-mayonaise, gerookte zalm en gamba's gemarineerd in knoflookolie, vergezeld van een "Egmonds" vissoepje.
Stilton (Engelse schimmelkaas), geitenkaas, Grana Padano, peer en noten
met heel veel gesmolten kaas, tomatensalsa, crème fraîche en guacamole
verschillende soorten ham, brie, zongedroogde tomaatjes,
aioli en ons eigen oerbrood
Kindermenu
geserveerd met pommes frites, ketchup, fritessaus en appelmoes
met pommes-frites, fritessaus, ketchup en appelmoes
de Amerikaanse klassieker van pasta in een romige kaassaus
met pommes-frites, ketchup, fritessaus en appelmoes
Maaltijdsalades
Geserveerd met brood en kruidenboter
met gekruide, gegrilde kip en gemarineerde tomaatjes
met mosterd-dille crème-fraîche, gerookte makreel met Harissa mayonaise en in knoflook gemarineerde gamba's.
met Stilton, Grana Padano, peer en noten
Hoofdgerechten
Onze hoofdgerechten worden geserveerd met verse groenten (met uitzondering van de Spare-Ribs en Kipsaté), pommes-frites en fritesaus. Extra bij te bestellen: Geroosterde Roseval Aardappeltjes, wilde rijst, gemengde salade (+ 3.00
Dagprijs. Vraag onze medewerkers.
Vegetarisch
met mangorelish
onze eigen recept chili, lekker pittig en plantaardig verstandig
Vis
met een wortel-sinaasappelsaus
met een witte wijnsaus
met een kruiden-roomsaus
kabeljauwfilet met paneer van basilicum en limoen geserveerd met onze eigen remoulade- en knoflooksaus.
in een licht pittige knoflookmarinade
Vlees
Onze vleesgerechten worden bereid op een houtskoolgrill
geserveerd met een sweet pickle relish en pastrami
huisgemarineerd met knoflook- en barbecuesaus
de malse kant van de kip, met knoflook- en barbecuesaus
met atjar, gebakken uitjes en kroepoek
gepaneerd in ons eigen recept van paneer en gebakken in de olijfolie met naar keuze peper-, champignon-room-of stroganoffsaus
de klassieker, met naar keuze peper-, champignon-room- of stroganoffsaus
spare-ribs en kippendijen met knoflook- en barbequesaus
Steak
(180 gram) met naar keuze peper-, champignon-room- of stroganoff-saus
(250 gram) van de houtskoolgrill
met een knoflook/citroen/oregano olie
(250 gram) met naar keuze peper,- champignon-room- of stroganoff-saus.
Dessert
Vanaf 12 uur
Desserts
met slagroom en frambozensaus
vanille-ijs met warme chocoladesaus
spikkels ijs!
vanille-ijs met fruit en slagroom
mango, citroen en framboos sorbet, bereid volgens allergeenvrij recept.
Warme dranken
.
Koffie
Havermelk in plaats van koemelk +0.75
warme Chocolademelk met een scheutje bruine rum of Malibu
met slagroom en naar keuze hazelnoot- karamelsiroop
Whisky
Grand Marnier
Tia Maria
Disaronno
Licor 43
Cointreau / Tia Maria
Gebak
Dranken
.
Frisdrank
vraag naar onze smaken
fruity iced iea (green tea lemon met verse citroen, limoen
en munt) gezoet met agave-siroop dus verstandig lekker!
Bier van de tap
prijs is vanaf
Alcoholvrij bier
Bier van de fles
Bier uit blik
brouwerij de Moersleutel uit Alkmaar is een kleine familiebrouwerij met passie voor bierbrouwen en dan met name voor hele speciale batches die eenmalig gebrouwen worden. Daardoor heeft elke batch zijn eigen karakteristieken en is iedere Motorolie een nieuwe ontdekking in smaak en geur terwijl de basiskarakteristieken hetzelfde blijven. Blik 0,44 Cl. Lekker rustig zelf te drinken maar eventueel ook zeker te delen!
een super smaakvol, zeer romig en extreem tropisch bier! Zorgvuldig bereid met de beste hoppen en mouten. Volmondig met helder wit schuim. Het smaakt fruitig en is mooi in balans tussen bitter en zoet. Een BOMB verfrissing!
Apperitief / Gedistilleerd
de Tomatin 12 year old is klassiek glad, gerijpt in bourbon- en spaanse sherry vaten Aroma’s van wilde heide, dennen en ceder worden al snel zoeter om tonen van karamel, appels, peren en mango te onthullen voor een volle en boterachtige afdronk.
deze 14 jaar oude whisky is gefinished op een portvat. Naast een mooie zachte smaak geeft deze whisky een explosie van rood fruit die een geweldige zachte afdronk geeft.
lichte rook vermengt zich met rijke citrus en exotise kruiden. Subtiel gerookt, verassend zoet opent het de weg naar lichte peated whisky’s.
een zeer speciale bruine bourbon whisky, met de uitgebalanceerde smaken van karamel, zachte en romige vanille, verpakt in een laag van geroosterd eiken om het meer kracht te geven. Deze Bourbon heeft een alcoholpercentage van 50%.
gebotteld op 94 proof heeft de single barrel select gelaagde smaken van caramel met heldere fruittonen en zoete aroma’s, Een unieke ervaring in van een authentieke Tenessee whisky.
De borrelhap
8 stuks
6 stuks
8 stuks
8 stuks
16 stuks
8 stuks
warme snacks aangevuld met olijven, Serranoham en Old amsterdam (oude kaas)
met lekker veel gesmolten kaas, tomatensalsa, crème fraîche en guacamole
met kruidenboter
met kruidenboter, aioli, tapenade en tomatensalsa naar eigen recept.
Cocktails
deze moderne klassieker mengt vodka met zorgvuldig gebrouwen koffiffie, waardoor deze cocktail het perfecte einde is van een welbestede avond. 12,7%
passievrucht gemixt met Vodka en vanille. Het enige doel van dit drankje is om je uit te dagen! 10,3%
bruisend, kruidig, fris en bitterzoet.
zoete perziksmaak met een fris zuurtje van limoen in combinatie met bruisend water.
een overheerlijke mix van Limoncello, Prosecco en bruisend mineraalwater.
Mocktails
bruisend, kruidig en bitterzoet
een verfifijnde blend van pimentbessen en kardemom met warme noten van twee schorsdistillaten met een frisse pittige afdronk.
een blend van sinaasappel, bloedsinaasappel, citroengras, citroen, mandarijn, afgetopt met soda en gedroogde sinaasappel.
een bloemige blend van erwten en hooi met distillaten van tuinkruiden
en afgetopt met tonic en een takje munt. Veganistisch, callorievrij en allergievriendelijk
Graag met een groep bij ons komen lunchen, borrelen of dineren? Bij Jooi! zijn jullie van harte welkom!
Regelmatig worden hier bedrijfsborrels en bedrijfsdiners gehouden.
Wij hebben diverse mooie ruimtes ter beschikking voor vergaderingen en lezingen.
Wij zorgen er graag voor dat het je aan niets ontbreekt! Geef vooral je wensen aan ons door!
Bel ons op 072 - 506 4522 of stuur ons een e-mail naar info@restaurantjooi.nl voor meer informatie.